I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Get up! Fredag 14 oktober Live: Thystem, m.fl.

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2005-10-11 15:28

Get up! Fredag 14 oktober Live: Thystem, m.fl.

Get up!
Top Floor Sticky
Fredag 14 oktober 21-04

Live: Thystem + 047 + Musicmusicmusic
Inträde: 60 kr

massa info: www.getup.se

Happy hour med halva priset i baren mellan 21.00 och 22.00!bärs 19 kr, drinkar 25 kr. Get crunk or die tryin!

Get up! Soundsystem spelar skivor, dessutom kör Thystem ett fett Dirty South-DJ-set före sin show.

info om liveakterna:
THYSTEM är crunk-kungarna som hyllar Hisingen och som låg bakom Klubb Krunk. De har nu flyttat till Stockholm men kommer nu ner för att bjuda på både tung livespelning och ett extra DJ-set. Skönsång och skrik, souliga och smutsiga beats, och framförallt känsla och ren energi.

047 bjuder på dansant elektronisk pop framförd med den klassiska sättningen två syntar och ett gameboy. Musiken är befriande lekfull med gladlynta melodier, skruvade stämmor och dansvänliga rytmer. Gameboydisco!

MUSICMUSICMUSIC spelar explosiv hardbop för 00-talet på rhodes, moog, kontrabas och batteri. Gruppen består av Göteborgs mest innovativa jazzbrödrapar Josef och Fabian Kallerdahl och trummisen Michael Edlund.

På premiären hade vi över 600 gäster, så kom gärna tidigt!
Ni som ska på De La Soul rekommenderar vi at komma o förfesta en släng hos oss och sen gå bort till trägårn vid midnatt, så får ni en dubbelbra kväll.