I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Get up! 27/5 Storan Kapten Röd+Ziontist+Kung Kodum

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2005-05-18 23:28

Get up! 27/5 Storan Kapten Röd+Ziontist+Kung Kodum

Get up! Våravslutning!
Fredag 27 maj
Storans Baksida
Live: Kapten Röd med liveband
+ Kung Kodum
DJ's: Ziontist Sound
22-03, 70 kr, 18 år
www.getup.se

Kapten Röd
Med ett förflutet som Frenemy i Göteborgska Kingsfarm Guerilla och en rad gästspel har han hörts i många olika sammanhang de senaste åren. Nu blickar han framåt som Kapten Röd med ena foten i rytmisk dancehall och andra i tung upprorisk roots. Med en färsk vinyl-singel i bagaget kommer han och hans grymma liveband få alla att höja sina nävar och knän i vild dans.

Kung Kodum
Kung Kodum är reggaebandet från Helsingborg som rockar varenda ställe de kommer till. Sångaren Nicolas Rodriguez hoppar från bardiskar och 8-mannabandet svänger loss med uppkäftig rocksteady, dancehall och roots.
De släppte debut-albumet "Vik din egen krona, bli din egen kung" på I-ration Records i slutet av april.

Ziontist Sound
GBG Champions Ziontist Sound tog hem västkustmästerskapet för Soundsystems i februari i år. De håller en alltid stigande nivå som Sound, tigtha mixar, tunga dubplates, dans bakom skivspelarna, och sin klassiska effektbox som vapen för att hålla showen igång. Alltihopa med en stor dos ödmjukhet och lekfullhet.

Get up! tar en månads paus efter en mäktig vår och återkommer den 3 juli som medarrangör av GBG Reggaefestival på Trägårn. Men innan dess tänker vi festa loss så taket ryker den 27 maj! Kom i tid, det kommer bli galet..!