I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

6 saker man inte vill göra på en festival.

Klubb & Konserter - Festivaler

   

2006-07-04 01:19

6 saker man inte vill göra på en festival.

Saker man inte vill göra på en festival:


Köa i timmar till den enda bankomaten. Ta med cash och ha dom på er hela tiden, risken för att bli rånad är minimal jämfört med inbrott i tältet.

Torka sig i skitan med material av oklart ursprung. Det finns alltid en skön skog att skita i och bajjamajorna har begränsat med papper. Slutsats? medtaget toapapper vinner.

Åsamka sig själv skador av oklara anledn .. Kombinationen alkohol och bensin till exempel, alla vet.

Vakna upp på morgonen och bara ha varmöl att dricka. Ta med ett vattenkärl. Det brukar finnas fler pumpar än flaskor, pant or no pant, de blir plockade av alla från funktionärer till panthunters. (Såg en skön scen där ett gäng panthunters lyckades sno två säckar burkar på Hultsfredsfestivalen, ren och oförställd lycka).

Ha äckligt sex (om du inte tänder på det förstås). Du blir inte ren av att vara på festival. Kondom är lite renare, kan ta bort det värsta om man koncentrerar sig på att kyssas.

Bo nära Bajjamajor. Allting som existerar är uppbyggt av partiklar. Inklusive bajs, lukten består av bajspartiklar..



Bilderna är fotade på Hultsfredsfestivalen 2006 av Danang och ordentligt beskurna. Hela bilderna kommer inom kort (hört förut? någon?) upp på firstdays.se.




Väsby Crew! - Spana in min sida för Dubfiles DVD+CD dokumentär.