I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2010-02-10 21:36

Plattare mage?

Märke idag när jag tog på mig en ganska tajt tröja att min mage har börjat puta ut och det är jävligt allvarligt för mig, hehe. Så har börjat vara ute och springa lite några gånger i veckan och jag undrar hur lång tid det tar ungefär innan man ser resultat. Beror ju på hur mycket man springer men 2-3 gånger i veckan. Kan inte säga hur långt ungefär för det har jag inte en aning om men några km skulle jag tippa på.


Så någon som vet ungefär hur lång tid det tar innan man märker minsta resultat?


Tacksam som fasiken för svar

(Inlägget ändrat av Rachel 2010-02-10 23:41:53)

 

2010-02-18 17:33
shit ja skulle aldrig palla o äta efter en diet:S

äter dock nästan aldrig onyttigt så har aldrig behövt bry mig. men börja träna mer än du gjort innan, börja gymma också, så omvandlar du fett till muskler:O
 Haters gon' hate...
Admin

2010-02-19 15:20
Dieter är skit ändå om du vill ha bestående resultat. Finns inte en enda diet i hela världen som fungerar långsiktligt om du inte ändrar din livsstil.

Alla råd och kurer om att gå ner si och så många kilon på x antal veckor gör ju bara mer skada än nytta (ner, upp, ner, upp och en massa ångest). Börja ät nyttigare, mer varierat och rör lite på dig så kommer det av sig självt och stannar där.

Till exempel: dricker du mycket läsk (klassisk bov)? Sluta helt eller dra ner till någon enstaka burk i månaden. Du kommer glömma läsken ganska snart och de gånger du väl dricker smakar det godare, du kommer behöva mindre och det slinker inte ner som vatten.
The president has been kidnapped by ninjas. Are you a bad enough dude to rescue the president?

2010-03-11 11:21
jag har ett tips som kan hjälpa dig.

skit i alla dieter osv.

ut o jogga gärnet. Försök att jogga mer och oftare för varige vecka bara.
Det spelar ingen roll vad du äter för vad du vill bygga upp är och en phsykisk styrka (vilket monga saknar = köper special dieter för o torska vikt) vilket inte funkar.
Sänk inte häller på kolhydrater NEJ. Även om du torskar ditt magfett så kommer det komma tillbax så fort du burjar äta kolhydrater igen. ( Och du vill ju inte utesluta kolhydrater i resten av ditt liv o dö en plågsam död Right?!)

Ps Håller självklart inte med om att du ska skita i dieten, det jag ville få dig att fatta är att hur du arbetar fysiskt med viktminskning kanske inte alltid är "nycklen". ;)
Självklart ska man bara äta råkost i alla dess former. Ds

Bey ~
I´m the one and only !