I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Har Arshavin drabbats av dille?

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   
Admin

2008-11-12 16:13

Har Arshavin drabbats av dille?

Andrei Arshavin gjorde ju en smärre succé i EM i somras. "Den ryske tsaren" fick ett stort genombrott i Europa och de flesta lärde sig hans namn.

Men det som verkar ske nu är ju närmast en parodi. Zenit ville i somras inte släppa honom för mindre än ett gigantiskt överpris på typ 20 miljoner pund. För en kille som förmodligen kommer skriva sitt största kontrakt med nästa klubb (fyller 28 nästa vår) och därmed inte kommer betyda pengarna tillbaka för den klubb som köper honom. Högmod från Zenits håll med andra ord, förmodligen delvis för att de vann UEFA-cupen.

Den största parodin (och här grundar jag mig delvis på rykten och skvaller, det blir lite roligare så) är ändå Arshavin som verkar tro sig kunna välja och vraka mellan Europas alla storklubbar. Han verkar kunna "tänka sig" klubbar som Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Chelsea, Man U, Liverpool och förmodligen italienska storklubbar också. Än vill ha dit, än vill han hit. Och alla ska tydligen vara intresserade av Arshavins tjänster. Samtidigt verkar de så kallade aktuella klubbarna vara rätt tveksamma. Visst är Arshavin en skicklig fotbollsspelare, men vem kommer vilja ha en spelare som verkar tro sig kunna slå sig in i vilken startelva som helst i världen? Vad händer när han hamnar på bänken?

Är han överskattad? (Eller hur överskattad är han)? Var hamnar han till slut? Går han ut i strejk i Zenit? Vem är villig att betala mer än typ 100 miljoner för honom?

Han hamnar nog i Tottenham till slut...

The president has been kidnapped by ninjas. Are you a bad enough dude to rescue the president?