I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Manchester United - Barcelona 29/4-08

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   

2008-04-29 14:18

Manchester United - Barcelona 29/4-08

Matchstart: 20.45
Kanal: TV6
Domare: Fandel
Förutsättningar: 0-0 på Nou Camp. Barcelona går vidare på alla oavgjorda resultat > 0-0.

Båda lagen kommer till Old Trafford med en förlust i baken. I Barcelonas fall står hela säsongen på spel nu när man inte kan vinna ligan. Rijkaards framtid avgörs förmodligen ikväll.

United har frågetecken kring Rooney och Vidic, men, de kommer troligtvis spela då det står mycket på spel. Vidare lutar det åt en uppställning med Carrick, Anderson och Scholes på mitten alternativt Hargreaves istället för Anderson. Ronaldo och Giggs på kanterna.
Jag hade gärna sett ett sånt här lag vid start:

vds

brown ferdinand vidic evra

hargreaves scholes anderson

ronaldo rooney tevez

Barcelonas försvar imponerade inte på Nou Camp, inte heller under helgen som gick. Sätts de under press hamnar det ofta i svårigheter. United har inte spelat med mer än en forward de senaste tre matcherna och har lidit otroligt mycket offensivt p.g.a det.

Den här matchen kommer med största sannolikhet bli en målrik match, där målen avlöser varandra och tvingar motståndarna till mer offensivt spel.

Så länge du inte ger upp har du aldrig förlorat