I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Larsson kritiserar Wenger

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   

2008-02-25 15:23

Larsson kritiserar Wenger

Sebastian Larsson är förbannad på Arsene Wenger efter hans utspel efter matchen då Eduardo skadade sig allvarligt. "Att säga som han gjorde tyder på att han är en dålig förlorare", säger svensken.


Det var i den första halvleken mellan Birmingham och Arsenal som olyckan var framme. Försvararen Martin Taylor träffade, med en sen tackling, Arsenals Eduardo som fick foten bruten på två ställen.

Efter matchen var Arsenals tränare Arsene Wenger inte nådig i sin kritik mot Taylor och menade på att han aldrig mer borde få beträda en fotbollsplan igen. Det uttalandet har upprört Birminghams svensk, Sebastian Larsson.
- Det är idiotiskt och barnsligt av Wenger att säga sådana saker, säger han till Daily Mirror och fortsätter:

- Självklart var det hemskt det som inträffade. Men alla som känner Martin vet att han aldrig skulle tackla för att skada någon medvetet. Att Wenger sa så efter matchen visar bara på att han är en dålig förlorare.


"DE SPELADE OSPORTSLIGT"

Svensken var även kritisk till sina tidigare lagkamraters beteende i matchen.
- Alla spelarna på plan betedde sig lika illa som Wenger. De visade upp ett dåligt humör och spelade osportsligt matchen igenom.

Arsenals tränare bad om ursäkt för sina uttalanden om Taylor på söndagen. Han menade på att det var något som han bara kastat ur sig i stridens hetta.

Härligt Bissen!

http://duckdown82.tumblr.com/