I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Spelskandalmannen Nikolay Davydenko

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   

2007-08-03 09:56

Spelskandalmannen Nikolay Davydenko

Japp nu har han gjort det igen, igår i Sopot , Polen.
Kan ta det från början, niko började dagen med 1.17 i odds, folk spelade och var glada, oddsen höjdes till 1.22 , 27, 33, 44, 67, de stannade tills slut på 2.44 !! Innan matchen började!!! Så här var absolut någonting i görningen, folk hade spelat för i runda slängar 50miljoner här.  

Så börjar matchen.

Mot Vassallo Arguello, 87:e rankad i världen tar Davydenko första set 6-2 och leker med argentinaren. Oddsen STIGER på davy att vinna till 3.05 hahaha

Tills nu finns inget som tyder på att davy ska förlora såvida någon eller några vet något ingen annan vet, att davy ska fejka skada och ge bort andra set för att sen ge upp i början på tredje.

Bästa sekvensen är när davy har 30-0 i vassallos serve för att sen slå fyra slag LÅNGT BAKOM BASLINJEN  från tre OERHÖRT lösa servar från arguello. Också var det fint när davy har 30-30 i sin egen serve för att sen slå en serve rakt ner i botten på nätet och sen på nästa försök fixa till ett rejält FOTFEL HAHA ( Davy ser fejkat bedrövad ut, hade inte vunnit en Oscars för den iaf), och sen en lös första serve som arguello slår löst tillbaka i mittplan och davy svarar med att sätta bollen två meter snett om planen och BREAK. Tills nu har arguello bara lyft över bollen till davy som sköter dramat själv.

Nu kallas trainern in vid 5-2 till arguello, trainern KLIAR davy lite under foten och  I nästa game som arguello servar för andra set slår davy tre HÖGA och LÖSA bollar för arguello att bara slå in från mittplan och davy hänger med huvudet. Arguello går på nät och davy ger honom bollen rakt på för arguello att lägga undan haha.

I pausen mellan andra och trejde set börjar davy prata med domaren att han måste ha trainern igen, trainern kommer och kliar lite igen sen spelas det och det fortsätter i samma mönster igen. Arguello lyfter över bollen två meter över nät och davy slår ut, slår i nät, för att sen ge upp.

Tidningar runtom i världen har börjat skriva om detta nu så ordet är ute. Det blir en rejäl utredning från ATP.

Betfair har stängt marknaden på denna match och har börjat en utredning själva och fryst pengarna som ligger på denna marknad, likadant var det i början på denna vecka med italienaren Fillipo Volandri som med samma mönster ger bort matchen fast han spelar färdigt den. Volandri har även haft flera likadana matcher nu i tre veckor efter wimbledon.

Har vi fler sköna spelskandaler att berätta om?

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.