I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Slutspurt en la liga!

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   

2007-05-26 20:30

Slutspurt en la liga!

Real madrid ligger i topp med samma poäng som barcelona enda som skiljer dem åt är deras inbördes skillnad.

Verkar som det kommer stå mellan dessa 2 lag, Real som nu spelar mot deportivo kan man inte kalla den allra svåraste matchen för real.
Däremot möter dem Zaragoza som innehar 5st fd barcelonister som gärna tar poäng mot real M. för att hjälpa sin föredetta fotbollsklubb ro hem guldet.
Sist men inte minst möter Real, Mallorca som inte har något kvar att kämpa för så där lär de ro hem 3 poäng
Svåraste matchen för real blir absolut nästa omgång mot Zaragoza

Barcelona som nu ikväll kl 21.55 möter Getafe är riktigt sugna på revanch efter den katastrofala förlusten med 4-0 till getafe som resulterade att barcelona åkte ur copa del rey. Men nu är truppen i bra form som man såg efter den helt underbara vinsten mot den så kallade mardröms motståndaren Atletico Madrid med 0-6 med en mycket vag uppvisning av Atleticos målvakt Pichu Cuéllar. det borde vara klara 3p ikväll
Nästa omgång möter barcelona espanyol ett derby som senast bara förlorade med 3-1... men nu är det hemmaplan för barcelona och resultaten lär inte bli densamma.
Sist möter barcelona gymnastic som inte bör vara något stort problem och ett säkra 3p för barcelona.

Som Barca Fan hoppas jag verkligen att Real Madrid får det riktigt svårt nu mot Zaragoza och att Zaragoza får med sig minst 1p eller att efter nu ikväll Barcelona kan vara i serieledning nu igen och tillslut få vinna ligan för 3e raka året.

Analysera och diskutera!

-You cant smell vodka, thats the beauty of it.
-Being a rebel aint easy, theres rules to play by.