I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2004-08-23 17:05

Bajen-Blåvitt

Det är bara att tacka Mourad för segern. Vi skapar inget och har ett bedrövligt kantspel. Speciellt när det handlar om försvar. Glad att Bosse äntligen bytte ut stolpskottet Ölme, han är verkligen inte bra hur man en vrider och vänder på det.

Men det måste till bättre spel om vi på allvar ska blanda oss i guldjakten, alla lag är inte lika tafatta som Bajen när det gäller anfallspel. De var verkligen värdelösa Dennis bjöd på en chans sen lyckades de skapa två riktiga bra chanser på egen hand mycket mer var det inte.

Runström visade fina filmningstakter också. Som bajen supporter måste det vara skönt att se att någon på planen gör sitt jobb.

Johan Cruyff sade 89, att IFKs första UEFA-cupguld var det mest positiva i europeisk klubbfotboll under hela decenniet! - och var i stånd att föra matcher även på bortaplan mot europeiska toppklubbar