I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

The man from Earth

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2013-08-29 02:45

The man from Earth

Ja, har ju tipsat i andra tråden men jag är rädd att den här inte riktigt kommer upp i 8 på imdb om man inte tar i med hårdhandskarna.


The man from Earth, kvällens nattipps

Den här ska ni se som ett troll, liksom inbilla er att den är mindblowing och sen skriva att det är "the most thaughtprovoking shit you ever seen" på imdb. Vi troll har tillsammans med ett gäng nioåringar från de mest inavlade platserna på andra sidan Atlanten fått upp detta verk på topplistan av sciencefiction-filmer. Skriver du något annat än att skådespelarinsatserna är outstanding är du en riktigt partypooper.

Det är med andra ord en djup film, välspelad med fantastiska vändningar, superb dialog och utan "barnsliga" specialeffekter. Man undrar alltid vilka spännande svar, oneliners som snart ska få oss att "tänka till" och omvärdera vår hela omvärld. I vissa fall är den nästan lika lärorik som Simpsons, även om serien inte riktigt kan nå upp till denna faktapackade thriller.

Vi hoppas få upp filmen på över 8 innan veckans slut, så in och rösta and join the movement.

http://www.imdb.com/title/tt0756683/

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.