I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Serie] Terra Nova S01 (spoilers)

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2011-10-10 20:47

[Serie] Terra Nova S01 (spoilers)

Någon som har kollat på den? Vad tycks hittills?

För er som inte har en susning, handlar serien om framtiden, fast dåtiden... Då är jorden så förorenad att man, bland annat, inte sett solen på många år, inte kan andas luften utan att bli sjuk och en lag har införts om att man bara får ha två barn. Men några forskare har upptäckt ett "hål"(?) i tid och rum och man kan färdas 85 miljoner år bakåt i tiden. Hit får vissa utvalda komma - och dom som vinner ett lotteri (vilket påminner väldigt mycket om green card och green card lottery) - och starta en ny civilisation. Denna dåtid, avviker från vår egen dåtid; det är alltså inte samma tidslinje och the butterfly effect behöver därför inte tillämpas.

Man får se action och dinosaurier, blandat med drama och kärlek. Det är synd bara att dinosaurierna (och de flesta effekter) är så tråkigt fula. Ser man Spielbergs namn på det, och det dessutom innehåller dinosaurier, förväntar man sig att det ska vara lika bra som Jurrasic Park, men det är det tyvärr inte.

Ska i vart fall ge serien en chans. Nytt avsnitt kommer ut imorgon :)

Saxat frånThe Gawker Guide to Fall Television

Terra Nova

When? Monday, September 26, 8pm
Which Channel? Fox
What Is It? This much-delayed project from Steven Spielberg is about a family that leave a dystopian future to go back to prehistoric times to find a way to save their dying planet. Dinosaur chases abound.
Should You Watch It? It looks dramatic, expensive, and pretty damn cool.

"If I had a heart, it might be breaking right now"
- Dexter Morgan