I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vinn premiärbiljetter till Snabba Cash 15e januari!!!

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2009-11-10 13:52

Vinn premiärbiljetter till Snabba Cash 15e januari!!!

Citerat från:
Länk till http://www.dubcnn.se/vinn-premiarbiljetter-till-snabba-cash-15januari/

Då var det dags för ännu en tävling här på DubCnn.se. Denna gång har vi äran att få lotta ut premiärbiljetter till den omtalade boken Snabba Cash, skriven av Jens Lapidus och som nu blivit filmatiserad med regi av Daniel Espinosa.

Filmen har premiär 15 januari och vi kör en tävling i 2 delar där vi nu i första delen 5 vinnare som får 2st biljetter vardera. För att tävla gör du följande:

1) Gör en kommentar här i detta inlägg där du skriver ditt favoritcitat eller beskriver någon händelse som fallit dig i smak från boken ”Snabba Cash”. Har du inte läst boken så får du skriva varför du vill se filmen.

2) Skicka sen ett email till [email protected] där du i rubriken skriver ”Snabba Cash” och i meddelandet skickar ditt namn & adress dit biljetterna skall skickas. Det är också viktigt att ditt namn & email står med i kommentar-fältet här nedan så att vi kan spåra vem som skrivit vad.

Vinnarna presenteras här på sidan i samband med att del 2 av tävlingen drar igång!


Länk till http://www.dubcnn.se/

~ Digital Dirt Ent. ~
www.twitter.com/digitaldirtent