I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Hur man blir en stjärna.

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2009-07-05 17:07

Hur man blir en stjärna.


Länk till http://www.hurmanblirenstjarna.webb.se

Länk till http://www.hurmanblirenstjarna.webb.se


Hur man blir en stjärna.

Boken innehåller två vinklar som går ihop parallellt. Ena infallsvinkeln berättar om mitt (Alexander Morad) privatliv och hur jag är samtidigt som jag anknyter det till hur man blir en stjärna och vad som krävs. Boken kommer inte göra dig till en stjärna, om du tror dig vara en stjärna bör du definitivt läsa den, om du tror dig ha potential till att bli en stjärna bör du även läsa den för att komma in på rätt tankebanor. Fast faktum är att boken är minst lika intressant för den vardagliga människan som inte har några planer på att bli en stjärna, då den kan hjälpa en att lyckas, bli en stjärna inombords.

Det här är som sagt bara en bok och utför inga mirakel, missleds inte av en självsäker titel då jag tydligt återupprepar mig i boken att jag inte har vad som krävs för att någonsin kunna bli en stjärna. Ni kommer inte ångra att ni köpt boken, den är skriven på ett underhållande sätt så att man lätt fastnar i den och så att det inte känns att man läser en faktabok.

Ni kan beställa boken via mejl. [email protected]

Om det hela låter lockande fast du har svårt att avgöra vare sig du vill ha den eller inte kan du alltid mejla mig för fler frågor eller om du vill läsa ett stycke ur boken. Tack på förhand.

För mer info om pris
Mejla [email protected]


Länk till http://www.hurmanblirenstjarna.webb.se