I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Göteborgs Filmfestival (vad ska ni se, vad har ni sett, vad tyckte ni)

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2008-01-27 21:56

Göteborgs Filmfestival (vad ska ni se, vad har ni sett, vad tyckte ni)

förvånad som fan att tråden inte finns redan.. hehe!

själv har jag hittlis sett

Encounters At The End Of The World av Werner Herzog som är en dokumntär om en forskningsstation på antarktis och mänisorna där.. helt fantastiska bilder från under isen, på vulkanen, pingviner, sälar och isgrottor och ruggigt intressanta människor.. rekomenderas..

Made In Jamaica av Jerome Laperrousaz.. tror den är mest givande för reggae och dancehall fans, för det var en hel del folk som gick efter en stund, antar att den kan bli lite låndragen om man inte gillar musiken och kulturen och inte känner igenpersonerna som intervjuas.. men för en som gillar muskien så är den ett must se, helt grym film, jag njöt rakt igenom.. uppträdanden och intervjuer med alla från Elephant Man, bounty Killer, Lady Saw o.s.v o.s.v till Bunny Wailer, Toots, Third Word och Gregory Isaac..

och idag Getting Home av Yang Zhang.. helt underbar komedi om en kinesisk byggarbetare som ska forsla sin bäste väns och supar polare lik till hans by för att begrava honom där hos hans familj.. på vägen träffar han olika människor och det händer massa dråpliga saker.. både sorglig, rolig och vis liten film..

missade tyvärr Familjen Savage ikväll :( men den kan man ju se på vablig bio sen, ingen liten indie rulle som bara dyker upp på festivalen direkt..

framöver blir det

Deficit
Young yakuza
XXY
Things We Lost In The Fire

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.