I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2007-10-21 18:22

Filmtips 21 okt

Ikväll:

TV3 21.00 - 23.30 Spanglish

Amerikansk dramakomedi från 2004. Flor emigrerar till Los Angeles från Mexico i hopp om att skaffa sig ett bättre liv för sig själv och sin dotter, Cristina. Flor anställs som hushållerska hos paret Clasky och kämpar med språksvårigheter, deras excentriska livsstil och Cristinas femininitet som blomstrar. I rollerna: Adam Sandler, Téa Leoni, Paz Vega. Regi: James L Brooks.

Kanal 5 20.00 - 21.45 Why I wore lipstick to my mastectomy

Amerikanskt drama från 2006. Geralyn är en ung kvinna som har allt. Hon är vacker, har ett bra jobb, bra make och ett bra socialt liv. Men då drabbas hon av den stora mardrömmen. Hon får veta att hon har cancer. I rollerna: Sarah Chalke, Jay Harrington, Lally Cadeau, Natasha Henstridge. Regi: Peter Werner.

TV6 22.00 - 00.15 The Beach
Amerikanskt drama från 1999. Leonardo DiCaprio spelar Richard, en ung man som är ute på långresa jorden runt. När han hamnar i Bangkok träffar han den något äldre resenären, Daffy. Daffy berättar om en strand som sägs vara ett paradis på jorden. Ett ställe som är hemligt för att inte för många turister ska hitta dit. I rollerna: Leonardo DiCaprio, Tilda Swinton, Virginie Ledoyen. Regi: Danny Boyle.

För dig som hade tänkt glassa framför TVn ikväll...
Själv har jag en jävla beslutsångest.