I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Princess (dansk animerad film)

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2007-10-10 15:43

Princess (dansk animerad film)

Såg den här filmen igår och den var jävligt bra, men väldigt hemsk. Inte så mycke på grund av dom blodiga grejerna, utan mer att den va så tragisk. Det är sällan ja blir så berörd av en film som ja blev av den här. Här är ett kort klipp

Filmen handlar om prästen August som återvänder till Köpenhamn när han fått höra att hans syster, som va känd porrfilmskådespelerska, dött av en överdos. Han tar nu också hand om hennes 5-åriga dotter Mia, som tagit mycke skada av sin mors destruktiva livstil.

När dom går för att besöka hennes grav så märker dom att det står obscena saker ingraverade, stora dildo-pelare och annat som han inte vill att folk ska minnas hans syster för. Allt fixades av en man vid namn Charlie som oxo var den man som drog in henne i träsket. Lite senare blir det också uppenbart att Charlie förgripit sig på 5-åriga dottern..

Nu börjar August fyllas av vrede o börjar rensa upp smutsen i porrfilmsbranschen tillsammans med Mia.


Sjukt snyggt gjord var den oxo. Väldigt annorlunda film. Det enda jag inte tyckte om vara att det var vissa scener som inte var tecknade o det förstörde känslan lite. Rekommenderas definitivt.

Dagens Nyheter 15/11 1987: En hip-hopkonsert innebär en eller flera negrer som pratar rytmiskt och snabbt till ett komp av trummaskiner, stulna musikfragment och skivspelare som används som rytm-instrument. (Man "scratchar" med nålen fram och tillbaka över ett skivspår.)