I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

100 Höjdare: Säsong 4. Start; 28e augusti.

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   
Admin

2006-08-22 17:44

100 Höjdare: Säsong 4. Start; 28e augusti.

Så vad säger ni, kommer Fredrik och Filip att göra det igen? Eller är det urvattnat?

Fredrik & Filip på de svenska vägarna...

"Sveriges roligaste listprogram är tillbaka i ny tappning. Den här gången ger sig programledarparet Filip och Fredrik ut på de svenska vägarna och letar upp sveriges 100 mest originella människor. Det kan handla om allt från den mystiske miljonären i Kiruna som ägnar all vaken tid åt att panta tomflaskor, till kvinnan i djupaste småland som hävdar hon kan tala med strutsar. Äntligen får TV-tittarna möta alla de fantastiska personer de annars endast får nöja sig med att skvallra om på fikarasterna. Vem är egentligen han eller hon? Och hur har personen blivit som den är. Frågorna är många och svaren kommer i denna sprudlande roadmovie i sann Filip och Fredrik- tappning.

När hela Sverige, uppdelat i sju ytterst subjektiva geografiska områden i lika många avsnitt dammsugits på original, väntar en hejdundrande avslutning. I finalen samlas vinnarna från varje program i ett stort hus där det slutgiltigt avgörs vem som är vårt avlånga lands absolut mest originella människa.
"

URL: www.kanal5.se