I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Ett Herrans Liv (Philip och Fredrik)

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   
Admin

2006-03-09 11:41

Ett Herrans Liv (Philip och Fredrik)

"Efter att ha förnyat resejournalistiken i ”Grattis Världen” är det nu dags för Filip Hammar och Fredrik Wikingsson att ta sig an en annan klassisk gengre i behov av uppfräschning: Talkshowen. Fredrik och Filip gör en modern version av ”Här är ditt liv” - givetvis på sitt alldeles egna sätt där en person per program bjuds in.

Alla gäster kommer att ha gjort ett tydligt, ofta kontroversiellt, avtryck i den svenska folksjälven. Vi kommer bland annat att möta politiker, artister och författare som alla har gjort en unik resa genom livet. Det blir ett öppenhjärtligt samtal som tecknar den totala bilden av gästen - och samtidigt förnyar bilden är avsikten.

Fredrik och Filip kommer som alltid att ställa raka, charmiga och udda frågor som kryddas med inslag där dessa gäster fått utföra hemliga uppdrag…"

Premiär senare i vår.
"

www.kanal5.se

Vad tror ni om deras nya serie? Är alla trötta på de? Har dem gjort sitt? Eller håller de än? Det stod i gårdagens Metro att Göran Persson skulle vara med under säsongen.