I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

tv4 gör bort sig.

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2006-02-20 01:36

tv4 gör bort sig.

Slog på tv4 och där visades delta force med chuck.
Jag moraliserar i princip aldrig över film, har väldigt hög tröskel vad det gäller våld och opolitiskt korrekta budskap inom film,
men det här blev lite för mycket.

Om våldet i filmen ändå på något sätt var befogat, ofta smyger de fram till en sovande "arab" och skjuter honom i ryggen så det sprutar blod, akompanjerat av tidsenlig synthrock. Efter de "avrättat" de sovande killarna så kan man höra en komentar som: Sleep tight filthy idiot, eller liknande.
Efter att ha dödat en massa vakter på en flygplats och räddat några klämchecka piloter så bjuds det på bud till killarna som dödat låt oss säga 500 pers för att rädda tio st 80 åriga hillbillys.

Visst man kan ifrågasätta varför filmen överhuvudtaget är gjord,
Men det finns det faktiskt vettiga svar på.
Propaganda, propaganda, propaganda som förvisso inte vänder sig till den intellektuella delen av amerikas befolkning, men iafall.
Dessutom gjordes filmen precis innan gulfkriget vilket gör det hela ännu mer befogat.

Men min fråga är, varför i hela helvete sänder tv 4 rasistisk propaganda från mitten av 80 talet? Kan de inte plocka lite i de germanska arkiven och se om de hittar något spännande?