I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

A tale of two sisters

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2005-04-28 09:21

A tale of two sisters

Var på bio igår och såg "A tale of two sisters". Trodde det skulle vara en ganska enkel japansk skräckis med en twist på slutet men det blev någonting helt annat.

Filmen handlar om en flicka som släpps ut från ett mentalsjukhus och återvänder till sitt hem, med far och styvmoder tillsammans med sin syster. Under filmens gång får man följa styvmodernas verbala och fysiska övergrepp på flickans syster och henne själv medan fadern inte förstår någonting. Detta låter ganska simpelt men det händer så sjukt mkt konstiga saker under filmen som är svåra att säga utan att spoila så jag tycker vi gör det i stycket under istället.


Vad hände med filmen egentligen? Förstår att Su-yeon är ett spöke av något slag och efter att läsa lite komentarer på imdb så ska tydligen styvmodern vara det också, men tycker fortfarande att det är konstigt. Är hela hostorien utspelad i Su-Mis huvud? Vad har flickan under diskbänken, i gaderoben osv med handligen att göra? Ni som har sett den, ge gärna er syn på saken och ni som känner er lite smådumma som mig, ställ era frågor. Tror man får ta och se den en gång till.

http://www.twitter.com/michaelcrackson