I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Multi] Bioshock Infinite [SPOILERTRÅD]

Hobby & Fritid - Konsol & PC-Spel

   

2013-04-08 20:52

[Multi] Bioshock Infinite [SPOILERTRÅD]

Spelade klart Bioshock infinite igår och satt uppe hela kvällen med min kompis för att pussla ihop allt. Jag blev helt tagen av det!

Fyfan vilket bra spel! Grafiken men framförallt miljöerna och stämningen de skapat är helt fantastiska och storyn mind blowing! Karaktärerna och hur de spelar in i storyn är också fantastiskt snyggt gjort. Måste nog spela om det för att se allt med nya ögon.

Någon mer än jag som fullkomligt älskade spelet? Måste säga att jag tror jag har pusslat ihop det mesta men lite diskussion vore najs, något ni funderar över?

"det går aldrig och går det - ja då går det åt helvetet i alla fall"
Rappare

2013-04-09 01:26
Mm, det borde verkligen komma upp en varning innan sista typ timmen som säger att du inte bör fortsätta spela ifall du planerar att sova tidigare än två timmar efter. Jävla mycket att sortera igenom helt plötsligt.

Har väl koll på det mesta i storyn. Det enda som jag tycker är oklart och lite rörigt är hur fan de här alternativa verkligheternas minnen fungerar. Det en väldig dissonans över hur man upplever Booker, som spelet i stort gör ett jävligt bra jobb med.