I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2010-03-16 10:41

Sveriges eget E3

Nöjesbladet storsatsar på Gamex med sajt & bilaga
Här är drömnyheten för alla som älskar tv-spel.

Sverige får en ny stor spelmässa, Gamex.

Och Nöjesbladet storsatsar på mässan – med ny sajt och specialbilaga.

– 2010 är ett fantastiskt spelår och Norden förtjänar sitt eget E 3, säger spelredaktören Peter Ottsjö.

USA har E 3 – den mest kända spelmässan. Tyskland har Gamescom – som i fjol lockade över 200 000 besökare. Men i år behöver de svenska spelfansen inte resa så långt för att testa de hetaste nyheterna.

Mellan den 4 och 7 november kommer spelvärlden till Stockholm.

Nintendo, Sony, Microsoft, Electronic Arts, Activision – alla de stora kommer att finnas på plats på nya mässan Gamex.

– Det är unikt att lyckas samla spelbranschen och göra en mässa som riktar sig till en bred publik, säger projektledaren Cecilia Lindvall.

Massor av storspel
Det är Kistamässan som arrangerar evenemanget. Gamex kommer att rymmas på 3 500 kvadratmeter, pågå i fyra dagar och Cecilia Lindvall hoppas på åtminstone 25 000 besökare.

Extra spännande blir det med tanke på att spelåret 2010 rymmer massvis av storspel. Dessutom blir det höstpremiär för Natal – kameran som ska revolutionera spelandet till Xbox 360. Och för att ta upp kampen mot Nintendo Wii:s dominans i spelvärlden släpper Playstation 3 nya rörelsekänsliga kontroller.

”Läsarna får rösta”Peter Ottsjö. Nöjesbladet är officiell mediapartner till Gamex och tänker storsatsa på mässan. En ny spelsajt, en mässbilaga och hårdbevakning i papperstidning är bara några av nyheterna.

– Vi älskar ju spel och vill förstås dela det engagemanget med våra minst lika engagerade och nyfikna läsare. Därför tänker vi också låta läsarna rösta om de bästa tv-spelen i Guldstickan och dela ut priserna på Gamex, säger Nöjesbladets spelredaktör Peter Ottsjö

källa

Nu är förvisso lite av grejen med E3 alla utannonseringar men en spelmässa är ju trots allt en spelmässa. jag misstänker iofs att de kan fuckas upp det på något magiskt sätt men vi kan ju alltid hoppas.

To all you hunters who kill animals for food, shame on you; you ought to go to the store and buy the meat that was made there, where no animals were harmed.