I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2010-02-11 15:57

[PS3] Heavy Rain

Jag läste precis en otroligt detaljerad och emotionell recension utav Heavy Rain till PS3. Jag har sett fram emot det här spelet sen jag först hörde om det. Jag älskade Fahrenheit/Indigo Prophecy och detta verkar vara väldigt likt det spelet, bara så otroligt mycket mer. Alla olika väggrenar i historien, det faktum att saker man gör verkligen har konsekvenser senare, hur storyn är framförd, det verkar verkligen vara väldigt speciell upplevelse.

Här är recensionen för övrigt (på engelska)
Länk till http://www.psxextreme.com/ps3-reviews/341.html

Nån som spelat demot?

Married to the money, fuck the world, that's adultery

2011-01-12 18:35
Har till slut lånat spelet och lirat ett bra tag. Tycker det är riktigt bra. Sällan är man så berörd av handlingen i ett spel som detta och hoppas att det ska gå bra för ens karaktärer. När man gör en tabbe för att man t.ex. inte riktigt kan se vad man väljer (ibland är det suddiga och "hoppiga" trycka-på-alternativ) blir man irriterad o lite ledsen för vad man gör med sig själv. Känns väldigt personligt. :) Grymt!