I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Dawn of War II: Open mp beta

Hobby & Fritid - Konsol & PC-Spel

   

2009-02-01 04:43

Dawn of War II: Open mp beta

Ingen som lirar det? Blev lite paff när jag sökte i forumen, och ingenting poppade upp.

För er som inte vet det så släpptes open multiplayer beta häromdan till detta sanslöst roliga spel. För Company of heroes fans är det verkligen något jag rekomenderar. Personligen (med extrem betoning för alla StarCraft fans som inte kan skilja på rätt/fel och personlig åsikt) tror jag detta blir extremt mycket bättre än StarCraft II tack vare att dom koncentrerat så mycket av gameplay på squad-management och combat, och inte så mycket på resources och HQ-management. För er som inte alls hängt med så är urvalet av raser att spela nu Space marines, Eldar, Orcs och Tyranids. Du kommer inte se episka arméer eller en timmes matcher, utan spelar med få specialiserade squads i snabb gameplay.

Vad ni behöver göra är att regga er på både Steam och Windows live gaming (inga kostnader), och ladda ner klienten via Steam.

Har själv börjat lira Eldar (spelade Space marines och Eldar i föregångaren), men bara hunnit med runt 5 riktiga matcher (med andra ord där ingen har leavat/droppat).

Sjukt kul, och något jag varmt rekomenderar till RTS fans som tycker strategin ute på slags-fältet är vad som gäller, och barn-vakta basen är något man kan leva utan. Blir definitivt ett köp när det släpps.

I'm drinking the water. So should you.