I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Call Of Duty 5: World at War

Hobby & Fritid - Konsol & PC-Spel

   

2008-06-11 11:10

Call Of Duty 5: World at War

"Utöver att Treyarch är utvecklare och att spelet är tänkt att släppas det här året har det varit rätt tyst om nästa del i Call of Duty-serien. Inte alltför konstigt kanske då Call of Duty 4: Modern Warfare passerat 10 miljoner sålda exemplar och fortsätter vara ett av de mest spelade spelen online.

Nu har däremot en hel del smaskig information kommit ut kring uppföljaren som nu även fått sitt fullständiga namn. Call of Duty 5: World at War kommer utspela sig under andra världskriget, men för omväxlingsskull i Stilla Havsområdet (där amerikanerna stred mot japaner) och med en mörkare ton än tidigare. Dessutom kommer spelet vara det första i serien att bjuda på co-op såväl splitscreen som online.

Sedan utvecklas tydligen inte Nintendo Wii-versionen av samma team som de andra versionerna, men kommer fortfarande använda motorn från Call of Duty 4: Modern Warfare."


Saxat ifrån Gamereator.


Vet att det jag är jävligt tidigt ute men vad tror ni? Flopp eller succé? Rätt coolt om dom fixar co-op online och splitscreen, men det sades ju också om COD 4 innan det släpptes, så man ska inte hoppas för mycket. Lite tråkigt att det utspelar sig under andra världskriget igen, får hoppas att det blir bättre än vad 3:an blev.

Säg vad ni tror.

Suck on my chocolate salty balls