I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2006-12-25 16:40

Xbox 360 frågor

Tja, jag är inte så hajj inom konsolvärlden så vet inte så mycket, men funderar iaf att köpa ett xbox 360, men har lite frågor:

1. Självklart så ska det ju vara chippat, har hittat flera som säljer nya chippade 360, är det okej att köpa från dom? Ifall dom är chippade finns det några nackdelar eller så? Antar att garantin inte gäller då heller?

2. Vad är det för skillnad mellan Core och Premium? Vilket ska man köpa?

3. Sen ifall man ska bränna spel till det, vad behöver man för skivor? för dom flesta spel är ju över 4,7gb som får plats på en vanlig DVD skiva, men vad är det för skivor man ska ha? Sen behöver man nån speciell DVD brännare för att kunna bränna dom? Jag har en NEC ND-3540A ifall det hjälper :)

4. Hårddisken som finns i, kan man lägga in spel där och köra ifrån den?

5. Sen en fråga om ett spel, Pro Evolution Soccer, är det stor skillnad mellan xbox och ps2? Spelar inte roll vilken version det är egentligen, bara undra ifall man blir bra på 360, kan man då lira bra på ps2? :)

Tack på förhand!

Forumsignatur: