I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Chippa xbox360 i juli!

Hobby & Fritid - Konsol & PC-Spel

   

2006-06-22 14:46

Chippa xbox360 i juli!

Tack för den!

Från Spelfeber
För ett tag sedan påstådde Team Underdog att de hade lyckats smälla ihop ett chip till Xbox 360. Vi här på Spelfeber ville vara försiktiga och se hur detta utvecklades, och nu har det kommit tillräckligt långt för att vi ska nämna det. Team Underdog har nämligen lanserat en officiell site med lite mer info.

Det påstådda chippet heter NME 360, och utnyttjar någon form av firmware-hacket som vi berättat om tidigare. Istället för att flasha om kretsen så patchar istället chippet firmwaren när det behövs ("on the fly").

Låt oss säga att man stoppar i ett uppbackat spel, då aktiveras chippet och fixar till allt för att det ska gå att köra. Om man istället stoppar i ett original så stänger chippet av sig och låter konsolen köra på som vanligt.

Självklart löds detta chip fast på DVD-spelaren. De som har en Samsung-spelare får löda fyra punkter. De som istället har Hitachi-varianten får löda elva.

Team Underdog påstår att de är riktigt nära en release, så snart som den första veckan i juli ska denna pryl finnas på marknaden.




Gött! låter som man fortfarande kan köra sina orginalspel på XboxLive =D

jag har alltid rätt.