I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Extremt långsamt att söka? (Google, Youtube et. c.)

Hobby & Fritid - Datorer & Teknik

   

2008-08-18 15:12

Extremt långsamt att söka? (Google, Youtube et. c.)

Har märkt att det de senaste dagarna blivit extremt långsamt att söka efter saker på internet? Det började med Google, där det visade sig att det är stört omöjligt att söka. Man kommer in utan problem på sjävla Googles startsida men när man väl börjat söka så laddar det i oändlighet utan att komma någonvart. Samma sak på Youtube. Det är fler sidor, såsom AMS Platsbanken t. ex. som också vägrar flyta på. Vad beror detta på? Har letat igenom datorn flera gånger efter lömska trojaner och annat helvete som skulle kunna tänkas dra ner den vanligtvis så höga hastigheten jag åtnjuter men den verkar vara helt clean. Har kört Avast! ett par gånger, Spyware Doctor en gång, Smitfraudfix ett flertal gånger och även rensat diverse i Crapcleaner.

Tycker det är lite märkligt, för det är främst i sökmotorer som det tar stopp medan sidor som t. ex. Whoa och nyhetssidor flyter på felfritt.

Intressepenisen hårdnar!