I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Download: //httpd.server.blah. com/schysst*.jpg

Hobby & Fritid - Datorer & Teknik

   

2006-07-25 21:50

Download: //httpd.server.blah. com/schysst*.jpg

Alltså, det här är ett problem jag fightats med bra många år nu. Känner att det är dags att ta reda på om det finns ngn möjlighet. Jag formulerar mig kort. Jag har funnit en schyssta wallpapers mé systrarna Olsen.

www.wallpaperbase.com/wallpapers/celebs/ ..

Som ni såg var det där olsen_1.jpg . Nu är saken den att det finns ända upp till typ olsen_50.jpg . Jag vill ha alla sparade på datorn. Just nu sitter jag o ändrar siffra i Firefox adressfältet väntar till de laddas förstorar o Spara bild som, over n over igen..

Dock funderade jag lite. Med alla dessa download managers kanske det fanns nån som på nåt sätt satt och laddade hem med utrymme för wildcards? HTTP stöder iofs kanske inte wildcards i sig vilket borde omöjliggöra det men kanske typ med standardinmatning för just siffror efter varann på det där sättet? ..om inte annat ännu galnare typ nån bruteforce metod? Vad tror ni? Det borde vara möjligt, och intresset borde också finnas. Så, tipsa om ni vet av nåt sätt att göra dessa downloadningar lite smidigare för mig.